Loading...
Menu

Εθελοντισμός με τη Βούλα Πατουλίδου

 

Εθελοντισμός με τη Βούλα Πατουλίδου

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και Τομεάρχης Προαγωγής Εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκε το Κολλέγιο Ανατόλια για να μιλήσει στους μαθητές του Γυμνασίου για τη σημασία του εθελοντισμού και την ανάγκη να εκπαιδευθούμε όλοι στις Πρώτες Βοήθειες. Κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή το μαθητικό κοινό με την αμεσότητα και τον ενθουσιώδη λόγο της, η Βούλα Πατουλίδου τόνισε ότι κανείς δεν επιτυγχάνει μόνος του, και όπως ο αθλητής χρειάζεται τον προπονητή του, έτσι και η κοινωνία χρειάζεται τους εθελοντές. Κάνοντας αυτή τη γέφυρα, η Βούλα Πατουλίδου ενημέρωσε τους μαθητές για την αποστολή και το σπουδαίο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η ομιλία της Ολυμπιονίκη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις Πρώτες Βοήθειες που γίνονται από τον Ερυθρό Σταυρό σε  σχολεία σε συνεργασία με τον δήμο Πανοράματος και τη στήριξη της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 
 
 
 Ο Δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Αγγελική Καλλία Αντωνίου υπεύθυνη της Ομάδας Εθελοντισμού του Δήμου Πανοράματος και ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος. 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead